Onsdagsgruppen

Jag skulle ha ropat för länge sen heter den pjäs som onsdagsgruppen valt att satsa på med premiär i november. Ursprungligen skriven och uppförd av Teater Terrier 2003, men lika aktuell idag…

 

Onsdagsgruppen spelade senast Sofi Oksanens Utrensning.

Onsdagsgruppen spelade Utrensning hösten 2014. Stående fr v Per-Olov Hedlund, Emil Mörk, Karin Berglund, Maud Sandberg, Lennart Wettmark, Hans Hellström sittande: Andreas de Frumerie, Malin Millom, Ilga Jaunzems
Onsdagsgruppen spelade Utrensning hösten 2014.
Stående fr v Per-Olov Hedlund, Emil Mörk, Karin Berglund, Maud Sandberg, Lennart Wettmark, Hans Hellström
sittande: Andreas de Frumerie, Malin Millom, Ilga Jaunzems

—————————————————————————————

2013
Deadline: Ny chans att se den i oktober!.

Vi har nu spelat våra sex föreställningar av Deadline. Vi är nöjda, författaren själv (på besök) var nöjd och publiken var nöjd. Men ett åttiotal personer på sex föreställningar är dåligt. Särskilt som flera sade att detta var vår bästa uppsättning. Det är säkert inte bra att spela helger på vårsidan och tidningarna skrev inget. Vi räknar dock med att ta upp pjäsen i höst i något sammanhang.

I samband med teaterfestivalen 25-27 oktober spelar vi tre föreställningar av Deadline: ons 23 okt kl 19.30 (entré 100 kr); fre 25 och lör 26 okt kl 20 (festivalbiljetten gäller)

Läs mer om Deadline: Ny chans att se den i oktober!.Lägg till ny kommentar

ONSDAGSGRUPPEN SPELAR DEADLINE I APRIL/MAJ

En krigsförbrytare och far skall avrättas. Han tillhör den förlorande sidan i inbördeskriget. När hans son vill veta vad fadern gjort avtäcks en grym familjehemlighet.

Annonser
%d bloggare gillar detta: