Höstteaterstart

Höstupptakten 29 augusti bjöd på möte med Molkomselever och Tove från TotalKaos. Efter lite diskussioner fram och tillbaka kom vi fram till att försöka dra igång hösten med improvisationskvällar, Alla som vill leka och komma igång är välkomna. Vi pratade också om att ordna en rörelse-workshop med Tove och Linn i november. De är också intresserade av att gå in och jobba med dans/rörelse i de olika grupperna när ev pjäsarbete kommit igång.
Den som har idéer kring texter att jobba med uppmanas att lägga fram sina förslag, så att de som är intresserade kan formera grupper utifrån det. Detta gäller både den som vill regissera, skådespela, jobba med den bildmässiga delen av en föreställning osv.

Tisdag 11/9 (OBS, BYTE AV DAG!), kl 19 drar vi igång. Tre tisdagar jobbar vi med teatrala övningar och lekar av olika slag. Teaterprat och praktiskt jobb på golvet. Tyvärr har gänget från Molkom lämnat återbud när det gäller hösten, så vi får klara oss ändå. Alla är välkomna. Om du efter första träffen bestämmer dig för att fortsätta utgår vi från att du blir medlem i Järnet (om du inte redan är det). Efter tre gånger bestämmer vi hur vi vill gå vidare.

Annonser