Hösten på Järnet

Efter vårens två uppsättningar Ungefär lika med och Scenprator startar vi om vår verksamhet.  Vill du vara med är ett bra tillfälle att komma på den upptaktskväll vi har på Järnet onsdag 29 aug kl 19 i vår teaterlokal på Gjuteriet. Vi har under sommaren låtit klä om våra bänkar i en vacker blå sammetsfärg – bara det är värt ett besök..

Du får träffa styrelsen och andra aktiva i föreningen, Anna Almroth från skådespelarutbildningen i Molkom och du kan både få reda på mer och själv komma med idéer inför hösten.  Kanske kommer Tove och Linn, som helgen innan haft en föreställning i våra lokaler.

Hej, mitt namn är Tove Klang och jag arbetar som frilansande danskonstnär i Värmland. Tillsammans med min kollega Linn Eriksson driver jag just nu ett projekt för att sprida den sceniska dansen och öka intresset för dans som konstform. Projektet heter totalKAOS och genomförs i samarbete med studiefrämjandet och med stöd från Karlstad kommun och region Värmland.

Vi är intresserade utav att träffa och samarbeta med olika grupper inom olika kulturgenres. Därav undrar jag nu om det skulle finnas intresse från folkteatern järnet att på något sätt samarbeta eller mötas? kanske arrangera en rörelseworkshop för era medlemmar, en work in progress visning eller samtala om hur dans och teater kan mötas? vi är öppna för förslag och tycker alla samarbeten och möten är intressanta! 

Nästa föreningsträff är årsmötet, som äger rum  måndag  24 september kl 19 på Järnet

Mer information kommer på vår mejllista. Vill du vara på den så anmäl det till lennart.wettmark@gmail.com

Annonser